Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: CBR201

Bree's New World Volta hangkast

Verkocht

De Bree’s New World Volta hangkast is onderdeel van een fraai eigentijds kastenprogramma. Kenmerkend voor dit programma zijn de lades die optisch doorlopen over de zijden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Bree’s New World Volta hangkast is onderdeel van een fraai eigentijds kastenprogramma. Kenmerkend voor dit programma zijn de lades die optisch doorlopen over de zijden. Dit geeft de Volta immers een speels effect. Hij heeft niet alleen een strak voorkomen, maar ook is hij erg functioneel. Dit heeft hij namelijk te danken aan zijn opbergruimte. Zowel zijn bovenblad als deuren zijn uitgevoerd in zwart. De lades zijn daarentegen uitgevoerd in wit.

Design: Bree’s New World

Bree's New World Volta hangkast samengevat:

 • Eigentijds en speels
 • Greeploos
 • Bovenblad: zwart
 • Deuren: zwart
 • Lades: wit
 • 2 lades – 3 deuren

 • Over Bree’s New World

  In 1897 is Bree’s New World gestart, toen heette het bedrijf nog ‘’Stoomtimmerfabriek De Akerboom’’. De ambachtelijke fabriek is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met zeer eigentijdse meubelen met intrigerende ontwerpen. Alle generaties van familie Van Bree hebben in deze meubelfabriek gewerkt. Kenmerkend zijn de strakke ontwerpen en topkwaliteit. De meubelen van Bree’s New World worden geleverd in Nederland en ver daarbuiten.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag