Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80300633

Pastoe Amsterdammer duotone kast

Deze Pastoe Amsterdammer duotone kast bestaat uit twee verschillende kleuren, waarbij de buitenkant is voorzien van een mooie en frisse blauwe lak en de binnenkant een grijstint heeft.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.350
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Deze Pastoe Amsterdammer duotone kast bestaat uit twee verschillende kleuren, waarbij de buitenkant is voorzien van een mooie en frisse blauwe lak en de binnenkant een grijstint heeft. Door de schuifdeur, die van boven naar beneden te sluiten is, kunt u ervoor kiezen om de binnen te laten zien of te sluiten en uw spullen die u erin plaatst af te schermen. Deze Amsterdammer kast zit al sinds 1978 in de collectie van Pastoe en is nog altijd een erg gewild meubel met een tijdloos design

Design: Aldo van de Nieuwelaar

Pastoe Amsterdammer duotone kast samengevat:

  • Design kast
  • Afmetingen: 205 x 37 x 37 cm
  • Uitvoering buitenkant: Azure 676 lak
  • Uitvoering binnenkant: Flint 342 lak

Over Pastoe

Aandacht voor ambachtelijke kwaliteit is zeer karakteristiek voor het Utrechtse Pastoe. De kracht van de eigentijdse Pastoe kasten zit hem in de eenvoud en pure vormgeving. Al sinds 1948 staat Pastoe voor flexibele opbergsystemen die de consument zelf naar wens kan samenstellen. Dit is nog steeds typerend voor het merk. De collectie moet in elke situatie passend zijn, ‘passe partout’ dus. Dit principe is verwerkt in de merknaam.

 
CloseClose

Uw aanvraag