Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002594

Design on Stock Aikon Lounge hoekbank

De Design on Stock Aikon Lounge hoekbank is een vervolg op model Aikon. Met een comfortabele look en royale zitvlakken dient hij uitstekend als lounge-uitvoering.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 4.491 Normale prijs € 5.968
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Design on Stock Aikon Lounge is een doorontwikkeling van het model Aikon. De lounge versie is zeer gewild en laat zich gemakkelijk combineren met andere meubelen in moderne interieurs. De Aikon lounge heeft brede armen die doorlopen in de rug en grote, royale zitvlakken. Een heerlijke bank om in te loungen. De bank kent een luchtig beeld door de slanke poten en doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is. Door naar eigen wens rug- en sierkussens te plaatsen geeft u de Aikon een persoonlijke uitstraling. De kracht van de Design on Stock Aikon Lounge zit in het eenvoudige en strakke design samen met het modulaire karakter van de bank. Door de vlakke zittingen kunnen alle verschillende elementen uit de Aikon Lounge serie tegen elkaar aan geplaatst worden. Hierdoor is het eenvoudig om de bank op een later moment uit te breiden of om uw opstelling te veranderen.


Design: Marike Andeweg, 2013

Design on Stock Aikon Lounge hoekbank samengevat:

  • Hoebank bestaande uit 2 x 5-zits bank met arm links
  • Uitvoering: stofsoort Zia 513 Topazz
  • Poten: Dark
  • Afmetingen: 328cm x 226cm x 62cm
  • Inclusief 1x lounge rugkussen met rol 90cm, 1x lounge rugkussen met rol 65cm en 2x lounge rugkussen met rol 120cm

Over Design on Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag