Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002521

Design on Stock Bloq 3-zits bank

Verkocht

Design on Stock Bloq is een minimalistisch ontwerp met ‘maximale’ details. Hij heeft strakke lijnen aan de buitenzijde, maar is comfortabel en zacht van binnen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Design on Stock Bloq bank kent een minimalistisch ontwerp met maximale details. Het was een uitdaging om van een simpel concept toch weer een unieke bank te kunnen ontwerpen, aldus ontwerper Roderick Vos.’ Een goede vormgeving begint met een helder concept en een verfijnde detaillering. In de Design on Stock Bloq zijn meerdere verrassende details verwerkt waardoor de Bloq haar unieke uitstraling heeft verkregen. De buitenzijde van de bank is strak terwijl de binnenzijde bol en comfortabel is. Het zitcomfort is aangenaam en stevig. Door de bol staande rugleuning zijn losse rugkussens niet nodig, u wordt goed ondersteund. De stoere kenmerken zijn de armleuningen en de brede rug, de verfijning is terug te vinden in de slanke poten en de afwerking van de naden. De Design on Stock Bloq bank is nog altijd een van de meest geliefde ontwerpen van Design on Stock. Tijdloos, strak, herkenbaar en eenvoudig te combineren in verschillende interieurs. Een echte moderne klassieker. Design: Roderick Vos, 2005

Design on Stock Bloq 3-zits bank samengevat:

  • Minimalistisch met ‘maximale’ details
  • Uitvoering: Amdal 615 Blossom
  • Onderstel: gepolijst aluminium
  • Afmetingen: 232cm x 97cm

Over Design on Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag