Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002721

Design on Stock Cascade hoekbank

Verkocht

De Design on Stock Cascade hoekbank is niet alleen royaal, maar nodigt u ook uit om plaats te nemen. Zijn luxe wordt bovendien extra benadrukt door diverse details. Daarnaast oogt hij erg ruimtelijk.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Design on Stock Cascade is een royale bank om heerlijk in weg te kruipen. Het luxueuze gevoel word benadrukt door de wat losse stoffering en de naar achteren hellende schuine rug. Hieruit volgt een uitnodigend effect. Bovendien is om het voorkomen licht en slank te houden de onderkant van de Cascade voorzien van een dunne lijn waar de zitkussens op rusten. De hoge, slanke poten maken het geheel af en zorgen voor het gewenste ruimtelijke effect. De naam ‘Cascade’ komt van een waterval die is opgebouwd uit verschillende niveaus; dit weerspiegelt de gelaagdheid die terug te vinden is in dit prachtige meubel. Het zitcomfort is comfortabel maar niet te zacht. De Design on Stock Cascade kent een verfijnde afwerking die terug is te vinden in de sierstiknaden en de mooie afwerking van de stoffering. Een prachtige bank die in vele verschillende interieurs is toe te passen. Design: Studio Tom Dissel, 2018

Design on Stock Cascade hoekbank samengevat:

 • Een royale bank die u uitnodigt
 • 4-zits met 1 arm links – chaise longue rechts
 • Bekleding: ledersoort Cera 5618 Rain
 • Onderstel: Dark
 • Afmetingen: 340cm x 242cm x 82cm
 • Inclusief bijbehorende kussens
 • Over Design on Stock

  Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag