Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012485

Design on Stock Limec fauteuil

De Design on stock Limec fauteuil is ontworpen met optimaal comfort als uitgangspunt. Het design is een vorm van schoonheid en pure eenvoud wat is verbonden met zowel eerlijke als duurzame materialen. Met comfort als uitgangspunt heeft Limec natuurlijk een heerlijke zit. Ook biedt hij een uiterst goede ondersteuning van de rug.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 1.034 Normale prijs € 1.379
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Design on stock Limec fauteuil is ontworpen met optimaal comfort als uitgangspunt. Het design is een vorm van schoonheid en pure eenvoud wat is verbonden met zowel eerlijke als duurzame materialen. Met comfort als uitgangspunt heeft Limec natuurlijk een heerlijke zit. Ook biedt hij een uiterst goede ondersteuning van de rug. De zitting is namelijk gevuld met hoogwaardig HR-koudschuim. Dit zorgt niet alleen voor zijn uitmuntende zitcomfort, maar ook dat u hier nog jarenlang van kunt genieten. De omgeslagen armleuningen vallen meteen op. Samen met de losse stoffering zorgen zij voor een nonchalante en uitnodigende touch in het design. Daarom vind hij in vrijwel ieder interieur een passende plek. Hij is uitgevoerd in de stofsoort Cera 5816 Rain. Het onderstel is uitgevoerd in RVS Dark. Hierdoor oogt hij eigentijds en een tikkeltje stoer. Tevens heeft hij nog een mooi formaat van 74cm x 72cm x 85cm.


Design: Gerard van den Berg

Design on Stock Limec fauteuil samengevat:

  • Uitvoering: stofsoort Cera 5816 Rain
  • Onderstel: RVS Dark
  • Afmetingen: 74cm x 72cm x 85cm

Over Design on Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag