Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0069

Leolux Spring eetkamerstoel

De Leolux Spring is een lichte, compacte en transparante eetkamerstoel met een uiterst prettig zitcomfort. U kunt kiezen voor een variant zonder armleggers, een met armleggers of voor een zitkuip. Daarnaast is deze Leolux stoel leverbaar met een stalen of een massief eiken onderstel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 540
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Spring is een lichte, compacte en transparante eetkamerstoel met een uiterst prettig zitcomfort. U kunt kiezen voor een variant zonder armleggers, een met armleggers of voor een zitkuip. Daarnaast is deze Leolux stoel leverbaar met een stalen of een massief eiken onderstel. Ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft de bekleding, u kunt de Leolux Spring dus voorzien van een eigen gezicht. Door de geïntegreerde handgreep aan de achterzijde is de stoel gemakkelijk te verplaatsen.

Design: Cuno Frommherz

Leolux Spring eetkamerstoel samengevat:

  • Leverbaar in zes uitvoeringen: Dancer met een stalen onderstel en zonder armlegger; Orchid met een stalen onderstel en armleggers in noten, eiken, lak of bekleed in leer of Alcantara; Butterfly met een stalen onderstel en gestoffeerde wangen; Sunrise met een houten onderstel en zonder armlegger; Rainbow met een houten onderstel met stalen armlegger bekleed in leer; Blossom met een houten onderstel en gestoffeerde wangen
  • Stalen onderstel in chroom, sati chrome of lak/Epoxy
  • Houten onderstel in beits of olie
  • De zijkanten van de zitkuip kunnen afwijkend gestoffeerd worden in leer of Alcantara

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag