Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LMON0005

Montis Chaplin eetkamerstoel

De Montis Chaplin is een echte Montis klassieker. De eetkamerstoel heeft een onderstel dat wordt ‘aangekleed’ met een gewatteerde hoes, die met ritsen wordt gesloten.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 757
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Chaplin is een echte Montis klassieker. Gerard van den Berg ontwierp de Chaplin al in 1983 en is nog altijd zeer geliefd. Bijzonder aan de Montis Chaplin is de stoffering; deze is als een kledingstuk voor de mens. De stoffering is namelijk een gewatteerde hoes die om het frame heen wordt gevouwen. Deze ‘jas’ wordt met ritsen gesloten. Door dit innovatieve idee is de Chaplin zeer duurzaam en tegelijkertijd geven de ritsen een speels uiterlijk aan de stoel. De vormgeving van de Chaplin is modern en tijdloos. Het zitcomfort is verassend goed, mede door de goed ondersteunende rugleuning en de armleuningen op precies de juiste hoogte. U moet eigenlijk zelf het zitcomfort even ervaren om het te geloven. De Montis Chaplin is zeer veelzijdig in gebruik; de stoel zich in uiterlijk en comfort uitstekend voor de werkruimte maar staat ook zijn mannetje aan de eetkamertafel. Kortom; echte Montis klassieker met een uitstekend comfort waar u nog lang plezier aan zult beleven. Design: Gerard van den Berg, 1983

Montis Chaplin eetkamerstoel samengevat:

  • Onderstel in verschillende kleuren leverbaar
  • Ook leverbaar als bureau-uitvoering met zwenkwielen (meerprijs)
  • Ook leverbaar met traploos verstelbare rug (meerprijs)

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!