Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Design tafels

Design tafels

Design tafels voor elke gelegenheid

Op zoek naar een design tafel? De collectie design tafels bij Gilsing Wonen bestaat uit een uitgebreid assortiment design eettafels, salontafels en bijzettafels. Voor iedere smaak en voor ieder interieur is er een passende taf
Design tafels zijn er in vele soorten en maten. Bij Gilsing Wonen vindt u vooral moderne, functionele en bovenal duurzame tafels van alleen de beste merken. Maar welke past er nou echt bij u?

Design tafels voor elke gelegenheid

Op zoek naar een design tafel? De collectie design tafels bij Gilsing Wonen bestaat uit een uitgebreid assortiment design eettafels, salontafels en bijzettafels. Voor iedere smaak en voor ieder interieur is er een passende tafel.

De design tafel die bij ú past

Design tafels zijn er in vele soorten en maten. Bij Gilsing Wonen vindt u vooral moderne, functionele en bovenal duurzame tafels van alleen de beste merken. Maar welke past er nou echt bij u?

Woont u wat kleiner maar wilt u toch met meerdere mensen aan tafel kunnen zitten? Dan zijn ronde eettafels een mooie oplossing. Onverwacht meer gasten dan gedacht? Dan is een uitschuifbare tafel ideaal; in een handomdraai een grotere tafel.

Model uitgekozen? Dan is het tijd om te kijken naar de afwerking en de materialen. Heeft u jonge kinderen in huis? Dan is het raadzaam om te kiezen voor een duurzaam en gemakkelijk schoon te maken tafelblad van bijvoorbeeld keramiek of HPL. Toch liever hout? Er zijn vaak meerdere houtsoorten om uit te kiezen. Tevens worden er prachtige tafels van glas gemaakt door bijvoorbeeld Beek en Tonelli.

Enkele zeer bekende design tafels zijn onder andere de Bert Plantagie Seven, de Seuren Spike en de Metaform S16. Deze eettafels zijn gemakkelijk naar uw wensen aan te passen en gaan zeer lang mee.
Onder de salontafels zijn de Beek Abel, de Linteloo Aulia en de Leolux Aditi erg in trek. Als leuke design bijzettafel kunt u voor een handige variant voor aan de bank kiezen zoals de Bert Plantagie Wireless of de losstaande en zeer populaire Montis Tor.

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om onze collectie design tafels te bekijken.

Design tafels sale collection
 1. Metaform K1 eetkamertafel
  Metaform K1 eetkamertafel
  Speciale prijs € 2.026 Normale prijs € 2.895
 2. Lago Comfort Eetkamertafel
  Lago Comfort Eetkamertafel
  Speciale prijs € 1.276 Normale prijs € 2.552
 3. Arco Choice Eetkamertafel
  Arco Choice Eetkamertafel
  Speciale prijs € 745 Normale prijs € 1.495
 4. Lago Lastika Stoel
  Lago Lastika Stoel
  Speciale prijs € 480 Normale prijs € 646
 5. Linteloo Oiseau Eetkamerstoel
  Linteloo Oiseau Eetkamerstoel
  Speciale prijs € 395 Normale prijs € 795
 6. Linteloo Oiseau Eetkamerstoel
  Linteloo Oiseau Eetkamerstoel
  Speciale prijs € 435 Normale prijs € 875
 7. Linteloo Oiseau Eetkamerstoel
  Linteloo Oiseau Eetkamerstoel
  Speciale prijs € 445 Normale prijs € 895
 8. Bree's New World Spin Eetkamerstoel
  Bree's New World Spin eetkamerstoel
  Speciale prijs € 165 Normale prijs € 305
 9. Leolux Callas Eetkamerstoel
  Leolux Callas Eetkamerstoel
  Speciale prijs € 395 Normale prijs € 830