Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80201049

Arco Base eetkamertafel

Verkocht

De Arco Base eetkamertafel is, zoals de naam al zegt, een basisstuk. Hij heeft een no-nonsense design. De Base kan bovendien tegen een stootje.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Base eetkamertafel is, zoals de naam al zegt, een basisstuk. Hij heeft een no-nonsense design, uitgevoerd in massiek eiken zwart, afgewerkt in een P-lak. Zijn betonnen voet is uitgevoerd in antraciet, ook afgewerkt in een P-lak. De Base kan bovendien tegen een stootje. Daarom gaat hij generaties lang mee. De Base is immers het eerste product uit de Local Wood-collectie van Arco. Ten slotte heeft hij een royaal formaat van 340cm x 120cm x 75cm.


Design: Arco

Arco Base eetkamertafel samengevat:

  • Eerste tafel uit de Local Wood-collectie
  • Blad: eiken fineer in P-lak
  • Frame: antraciet beton in P-lak
  • Afmetingen: 340cm x 120cm x 75cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag