Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316526985
Artikelnr: LARC0011

Arco Extenso eetkamertafel

(Eetkamer)tafel Extenso van Arco is een praktisch meubel met een fraai ontwerp. Deze Arco tafel is er als vaste en als uitschuifbare variant. Bij die laatste worden blad en inlegbladen uit hetzelfde paneel gehaald, waardoor de nerven mooi doorlopen.

Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 2.296,00
Bel ons 0316526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

(Eetkamer)tafel Extenso van Arco is een praktisch meubel met een fraai ontwerp. Deze Arco tafel is er als vaste en als uitschuifbare variant. Bij die laatste worden blad en inlegbladen uit hetzelfde paneel gehaald, waardoor de nerven mooi doorlopen. Ondanks het grote formaat is de Extenso door het smalle blad en de smalle poten een elegant meubel. De Extenso is in verschillende afmetingen verkrijgbaar en daarmee geschikt als bijvoorbeeld keukentafel of vergadertafel.

Design: Willem van Ast

Arco Extenso eetkamertafel samengevat:

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen 
  • Onderstel van massief hout
  • Houtsoorten eiken of Amerikaans noten
  • Hoogte tot onderzijde tafel 68,5 cm (vaste tafel) / 65,5 cm (uitschuifbare tafel)

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

Schrijf een review

Uw waardering
 
CloseClose

Uw aanvraag