Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0003

Leolux Aditi salontafel

De Leolux Aditi is gemaakt voor liefhebbers van eenvoud. Deze Leolux salontafel is verkrijgbaar als rechthoekige en als vierkante variant en is voorzien van een praktisch glazen onderblad voor tijdschriften, de afstandsbediening of andere zaken die u even buiten beeld wil leggen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.475
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Aditi is gemaakt voor liefhebbers van eenvoud. Deze Leolux salontafel is verkrijgbaar als rechthoekige en als vierkante variant en is voorzien van een praktisch glazen onderblad voor tijdschriften, de afstandsbediening of andere zaken die u even buiten beeld wil leggen. De Leolux Aditi heeft in massief hout een heel natuurlijke uitstraling. Houdt u meer van een moderne look, dan kiest u voor deze Leolux Aditi salontafel in lak.

Designer: Minimal Design

Leolux Aditi salontafel samengevat:

  • Leolux Aditi salontafel is leverbaar als vierkante (84 x 84 cm) en als rechthoekige (135 x 72 cm) variant
  • Leolux Aditi wordt uitgevoerd in massief eiken (olie naturel of Pale White) of Amerikaans noten (olie of beits), of in lak
  • Slede van geborsteld RVS

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag