Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807329

Leolux Cimber bijzettafel

De Leolux Cimber salontafel is een mooi simplistisch vormgegeven salontafeltje. De karakteristieke vorm krijgt hij door middel van vier opengevouwen haarspelden. Deze zijn namelijk kruislings onder het blad geplaatst.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 465 Normale prijs € 620
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Cimber salontafel is een mooi simplistisch vormgegeven salontafeltje. De karakteristieke vorm krijgt hij door middel van vier opengevouwen haarspelden. Deze zijn namelijk kruislings onder het blad geplaatst. Zijn blad is uitgevoerd in de lak Christallo C4400 Taupe. Zijn onderstel daarentegen in E2500 Taupe Silk. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van 45cm x 45cm x 58cm. Doordat hij hoog op de poten staat kan hij ook prima dienen als bijzettafel. Door zijn eenvoudige design vind hij bovendien in vele interieursferen zijn welverdiende plekje.


Design: Frans Schrofer

Leolux Cimber bijzettafel samengevat:

  • Uitvoering blad: lak Christallo C4400 Taupe
  • Onderstel: E2500 Taupe Silk
  • Afmetingen: 45cm x 45cm x 58cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag