Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80100976

Leolux Prismo salontafel

De Leolux Prismo salontafel is niet alleen voorzien van veel contrast, maar ook veel balans. Daarom oogt de Prismo als een optische illusie en is hij visueel erg interessant.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.255
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Prismo salontafel is voorzien van een fraai contrast. Hij heeft namelijk veel rechte hoeken met cirkels. Daardoor ontstaat een optische illusie en wordt de Prismo visueel interessant. Daarnaast is er een perfecte balans ontstaan tussen het ranke frame en glazen blad. Dat maakt hem passend voor alle tijdloze interieurs. Zijn blad is uitgevoerd in Glass Bronze. Het frame daarentegen in de lak E2500 Taupe Silk. Ten slotte heeft hij een formaat van 80cm x 80cm x 32cm.


Design: Edward van Vliet

Leolux Prismo salontafel samengevat:

 • Een fraaie optische illusie
 • Vol contrast en balans
 • Blad: Glass Bronze
 • Frame: lak in E2500 Taupe Silk
 • Afmetingen: 80cm x 80cm x 32cm

 • Over Leolux

  Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag