Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: CGE11

Gealux Volo Neptune fauteuil

De Gealux Volo Neptune is onderdeel van de Volo collectie van Gealux. Hij heeft een simpel design met rank lijnen. Neptune staat immers voor een hoogwaardig zitcomfort verpakt in een modern jasje.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 1.150 Normale prijs € 1.800
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Gealux Volo Neptune is onderdeel van de Volo collectie van Gealux. Hij heeft een simpel design met rank lijnen. Neptune staat immers voor een hoogwaardig zitcomfort verpakt in een modern jasje. Hij heeft namelijk enkele extra opties. Zo heeft hij bijvoorbeeld een verstelbare rugleuning. Deze is makkelijk in gebruik door de handige gasdrukveer. Daarnaast profiteert u ook van een hoogwaardige topswing-neksteun. Samen ondersteunen zij u in de gewenste positie. Ook optimaliseren zij uw zitcomfort. De armleuningen bieden daarnaast ontspanning voor de armen. Neptune is bekleed in de ledersoort Polo Bruin. Dit geeft hem echter een luxe en hoogwaardige uitstraling. Hij staat op het onderstel X-10 Chroom.


Design: Rien Vermeulen

Gealux Volo Neptune fauteuil samengevat:

  • Hoogwaardig zitcomfort verpakt in een modern jasje
  • Uitgevoerd: ledersoort Polo Bruin
  • Onderstel: X-10 Chroom

Over Gealux

Gealux is opgericht in 1989 en is een 100% Nederlands bedrijf. Gealux is gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen waarvan u jarenlang zitplezier heeft. De productie vindt plaats in de eigen fabriek te Culemborg. Veel meubelen kunnen ‘custom-made’ worden geleverd, geheel naar eigen wens. Veel meubelen zijn voorzien van motorische delen die de zithouding aanpassen of helpen bij het opstaan. Gealux is vooruitstrevend en innovatief met designs van de hoogste kwaliteit.

 
CloseClose

Uw aanvraag