Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012595

Jori Daydreamer relaxfauteuil

De Jori Daydreamer relaxfauteuil is een ode aan alle nestelaars. Hij heeft namelijk een heerlijk zitcomfort. Dit wordt bovendien versterkt door het Mono Move systeem. De Daydreamer legt echter een geheel nieuw accent op de relaxcollectie van Jori.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 2.604 Normale prijs € 3.720
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Jori Daydreamer relaxfauteuil is een ode aan alle nestelaars. Voor het eerst is samengewerkt met Duitse ontwerper Joachim Nees. Hiermee is een opvallend nieuw accent gelegd op de relaxcollectie. Geen duidelijke en gestructureerde contouren, maar gebogen lijnen. Deze ogen bovendien erg subtiel en uitnodigend. Hij heeft het comfort wat we van Jori verwachten. Dit wordt versterkt met het Mono Move systeem. Deze is immers te bedienen met een zwarte hendel. De Daydreamer is voorzien van een duo-stoffering. Zijn binnenkant is namelijk bekleedt met de stofsoort Bembe Bisc 0701. De buitenkant is daarentegen bekleedt in de ledersoort Celia Smoke. Zijn 4-stersvoet is uitgevoerd in een donkergrijze lak. Ten slotte heeft hij een formaat van 80cm x 87/155cm x 113cm.

Design: Joachim Nees

Jori Daydreamer relaxfauteuil samengevat:

 • Ode aan alle nestelaars
 • Uitvoering binnen: stofsoort Bembe Bisc 0701
 • Uitvoering buiten: ledersoort Celia Smoke
 • Onderstel: 4-stersvoet in donkergrijze lak
 • Afmetingen: 8cm x 87/155cm x 113cm
 • Mono Move systeem medium met zwarte hendel

 • Over Jori

  Jori startte in 1963 in het West-Vlaamse Wervik met het ontwerpen en produceren van ‘eigentijdse zitmeubelen’. Het bedrijf heeft zicht gespecialiseerd in hoogwaardige zitmeubelen die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteit. Jori ontwerpers creëren meubelen met het oog op comfort. Vormen en materialen zijn gebaseerd op sterke concepten en de perfecte afwerking staat garant voor jarenlang zitplezier.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag