Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDOS0001

Design on Stock Aikon bank

De Design on Stock Aikon is een bank zoals een bank bedoeld is. Vormgeving en comfort vullen elkaar perfect aan in dit ontwerp. De royale kussens en de brede armleuningen zorgen voor het hoge zitcomfort van de Aikon. Doordat de zitkussens van de bank vastzitten verschuiven ze niet. Deze Design on Stock Aikon heeft daarnaast een verfijnd en elegant ontwerp, waarbij het subtiele pootje die elegantie extra benadrukt.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.989
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Design on Stock Aikon is een bank zoals een bank bedoeld is. Vormgeving en comfort vullen elkaar perfect aan in dit ontwerp. De royale kussens en de brede armleuningen zorgen voor het hoge zitcomfort van de Aikon. Doordat de zitkussens van de bank vastzitten verschuiven ze niet. Deze Design on Stock Aikon heeft daarnaast een verfijnd en elegant ontwerp, waarbij het subtiele pootje die elegantie extra benadrukt. De Design on Stock Aikon is uitstekend te combineren met verschillende sierkussens.

Design: Marike Andeweg

Design on Stock Aikon bank samengevat:

  • Leverbaar als 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 4-zitsbank, 5-zitsbank (alle ook met 1 arm of zonder armleuningen), hoekelement, chaise longue, dormeuse, schakelbank, loveseat en poef
  • Verkrijgbaar in stof en leer
  • Poten van aluminium
  • Vanaf prijs gebaseerd op 2,5-zits bank

 
CloseClose

Uw aanvraag