Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316526985
Artikelnr: LDOS0001

Design on Stock Aikon bank

De Design on Stock Aikon is een bank zoals een bank bedoeld is. Vormgeving en comfort vullen elkaar perfect aan in dit ontwerp. De royale kussens en de brede armleuningen zorgen voor het hoge zitcomfort van de Aikon. Doordat de zitkussens van de bank vastzitten verschuiven ze niet. Deze Design on Stock Aikon heeft daarnaast een verfijnd en elegant ontwerp, waarbij het subtiele pootje die elegantie extra benadrukt.

Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.949,00
Bel ons 0316526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Design on Stock Aikon is een bank zoals een bank bedoeld is. Vormgeving en comfort vullen elkaar perfect aan in dit ontwerp. De royale kussens en de brede armleuningen zorgen voor het hoge zitcomfort van de Aikon. Doordat de zitkussens van de bank vastzitten verschuiven ze niet. Deze Design on Stock Aikon heeft daarnaast een verfijnd en elegant ontwerp, waarbij het subtiele pootje die elegantie extra benadrukt. De Design on Stock Aikon is uitstekend te combineren met verschillende sierkussens.

Design: Marike Andeweg

Design on Stock Aikon bank samengevat:

  • Leverbaar als 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 4-zitsbank, 5-zitsbank (alle ook met 1 arm of zonder armleuningen), hoekelement, chaise longue, dormeuse, schakelbank, loveseat en poef
  • Verkrijgbaar in stof en leer
  • Poten van aluminium
  • Vanaf prijs gebaseerd op 2,5-zits bank

Schrijf een review

Uw waardering
 
CloseClose

Uw aanvraag