Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDOS0002

Design on Stock Aikon Lounge hoekbank

De Design on Stock Aikon Lounge hoekbank biedt u zeer uitgebreide mogelijkheden. Zo maakt u in drie stappen van deze royale Design on Stock bank uw eigen ontwerp. Eerst kiest u een of meerdere zitelementen, daarna de rugkussens en tenslotte de sierkussens. Hiermee krijgt de bank een unieke uitstraling en bepaalt u ook zelf het zitcomfort.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.258
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Design on Stock Aikon Lounge is een doorontwikkeling van het model Aikon. De lounge versie is zeer gewild en laat zich gemakkelijk combineren met andere meubelen in moderne interieurs. De Aikon lounge heeft brede armen die doorlopen in de rug en grote, royale zitvlakken. Een heerlijke bank om in te loungen. De bank kent een luchtig beeld door de slanke poten en doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is. Door naar eigen wens rug- en sierkussens te plaatsen geeft u de Aikon een persoonlijke uitstraling. De kracht van de Design on Stock Aikon Lounge zit in het eenvoudige en strakke design samen met het modulaire karakter van de bank. Door de vlakke zittingen kunnen alle verschillende elementen uit de Aikon Lounge serie tegen elkaar aan geplaatst worden. Hierdoor is het eenvoudig om de bank op een later moment uit te breiden of om uw opstelling te veranderen.


Design: Marike Andeweg, 2013

Design on Stock Aikon Lounge hoekbank samengevat:

  • Leverbaar als 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 4-zitsbank (alle ook met 1 arm), 5-zits met 1 of 2 arm, element zonder armleuningen, hoekelement en element Open 1 arm
  • Verkrijgbaar in stof en leer
  • Rugkussens zijn in meerdere maten verkrijgbaar, zowel lage als de nieuwe High Lounge uitvoering.
  • Poten in aluminium
  • Nieuw: los vierkant armkussen

Over Design On Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag