Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDOS0007

Design on Stock Bloq bank

De Bloq bank van Design on Stock heeft een simpele basisvorm: de buitenzijde is strak met een bolle en comfortabele binnenzijde. Deze Bloq bank heeft zowel stoere kenmerken, zoals de armleuning, als verfijnde elementen, zoals het slanke pootje. Daarnaast heeft de Bloq bank een aangename, stevige zit. De Design on Stock Bloq Serie bestaat naast deze bank uit verschillende andere zitmeubelen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.839
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Design on Stock Bloq bank kent een minimalistisch ontwerp met maximale details. Het was een uitdaging om van een simpel concept toch weer een unieke bank te kunnen ontwerpen, aldus ontwerper Roderick Vos.’ Een goede vormgeving begint met een helder concept en een verfijnde detaillering. In de Design on Stock Bloq zijn meerdere verrassende details verwerkt waardoor de Bloq haar unieke uitstraling heeft verkregen. De buitenzijde van de bank is strak terwijl de binnenzijde bol en comfortabel is. Het zitcomfort is aangenaam en stevig. Door de bol staande rugleuning zijn losse rugkussens niet nodig, u wordt goed ondersteund. De stoere kenmerken zijn de armleuningen en de brede rug, de verfijning is terug te vinden in de slanke poten en de afwerking van de naden. De Design on Stock Bloq bank is nog altijd een van de meest geliefde ontwerpen van Design on Stock. Tijdloos, strak, herkenbaar en eenvoudig te combineren in verschillende interieurs. Een echte moderne klassieker.


Design: Roderick Vos, 2005

Design on Stock Bloq bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en 4-zitsbank (ook met 1 arm en zonder armleuningen), loveseat, chaise longue, dormeuse, schakelbank, hoekelement en poef
  • Ook verkrijgbaar als fauteuil
  • De poten kunnen ook in zwart geleverd worden
  • Verkrijgbaar in 117 uitvoeringen in stof en 37 uitvoeringen in leer
  • Vanafprijs is gebaseerd op de 2,5-zits bank

Over Design On Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag