Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80011838

Leolux Caruzzo

De Leolux Caruzzo is een oorfauteuil met een ergonomisch design. De hoge rug en verstelbare mogelijkheden maakt de Caruzzo een fauteuil met een subliem zitcomfort. Bijzonder is de opvallende siernaad aan de achterzijde. Deze wordt met de hand gestikt. Dit geeft de Caruzzo een ambachtelijk karakter. Uitgevoerd in leder Ceras Auburn met aan de binnenzijde kleur Pristine.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 2.370 Normale prijs € 3.225
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Caruzzo is een draaifauteuil ontworpen met veel aandacht voor zowel design als ergonomie. Een vaak geïmiteerd design, maar nooit geëvenaard. Een mateloos populair meubel uit de Leolux collectie. Deze fauteuil is u op het lijf geschreven; de hoge en comfortabele rugleuning zorgt voor veel privacy en met het uitgekiende mechaniek kunt u zelf bepalen hoe actief of passief u zit. Deze Leolux fauteuil biedt echter meer dan aangenaam zitcomfort, ook zijn verfijnde uiterlijk valt op. Let bijvoorbeeld eens op de mooie, ambachtelijke stoffeerdetails. De opvallende siernaad aan de achterzijde wordt met de hand vervaardigd en komt extra tot zijn recht in een contrasterende kleur. Met de Leolux Caruzzo heeft Frans Schrofer een oor fauteuil in zijn moderne vorm ontworpen waarbij ergonomie en design perfect samenkomen. Deze combinatie van functionaliteit en uitstraling maakt de Caruzzo een fauteuil van grote klasse. Een fauteuil die nog lang zijn plek zal behouden binnen de design meubels.


Design: Frans Schrofer, 2015

Leolux Caruzzo samengevat:

  • Plus uitvoering; handmatig verstelbare zithouding
  • Uitvoering: Buitenzijde leder Ceras 2620 Auburn, binnenzijde Ceras 9910 Pristine
  • Voet: Gepolijst aluminium, 5-teens
  • Ook verkrijgbaar met bijpassende poef

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag