Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80310247

Castelijn KL-KC dressoir

Verkocht

De KL KC line kast is met zijn subtiele aluminium greeplijst een minimalistisch ontwerp in de collectie van Castelijn. De KL KC kast beschikt met 2 deuren, 2 laden en 1 schap over veel opbergruimte zonder af te doen aan de compacte vormgeving.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De KL KC line kast is met zijn subtiele aluminium greeplijst een minimalistisch ontwerp in de collectie van Castelijn. De KL KC kast beschikt met 2 deuren, 2 laden en 1 schap over veel opbergruimte zonder af te doen aan de compacte vormgeving. Uitgevoerd in een lichte zandkleur, E89 lak. Een subtiele toevoeging aan ieder interieur. De aluminium poten staan op zwarte vloerdoppen. Hierdoor lijkt de kast iets te zweven.

Designer: Dick Spierenburg

Castelijn KL-KC dressoir samengevat:

  • Greeplijst en poten: Koper metallic, M95
  • 2 deuren, 2 laden en 1 schap
  • Kleur: Zand, E89 lak       
  • Afmetingen: 240x46 cm

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Uw aanvraag