Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDUO0003

Dutch Originals De Wit 3011 eetkamerstoel

De Wit 3011 van Dutch Originals is een elegant stoeltje zonder opsmuk. De ontwerpers van deze stoel waren wars van overbodige vormgevingsaccenten en wilden vooral aandacht besteden aan zitcomfort en technische perfectie.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 590
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Wit 3011 van Dutch Originals is een elegant stoeltje zonder opsmuk. De ontwerpers van deze stoel waren wars van overbodige vormgevingsaccenten en wilden vooral aandacht besteden aan zitcomfort en technische perfectie. Dat is te merken, de De Wit 3011 is een erg comfortabele eetkamerstoel. Voor dit Dutch Originals meubel kunt u kiezen tussen een stoffen of leren bekleding. Deze stoel heeft ook een variant zonder armleuningen, de De Wit 2011.

Design: Gebroeders de Wit

Dutch Originals De Wit 3011 eetkamerstoel samengevat:

  • Leverbaar in stof of leer
  • Frame in hoogglans chroom
  • Armlegger in zwart bakeliet
  • Zithoogte 47 cm, zitdiepte 45 cm

Over Dutch Originals

De oudste meubelfabriek van Nederland en voorloper van Dutch Originals, Gebroeders van der Stroom, heeft de exclusieve rechten verworven om enkele succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen in licentie te mogen vervaardigen. Voor designklassiekers bent u bij Dutch Originals aan het goede adres. Design meubelen ontworpen door W. H. Gispen, maar ook door zijn tijdgenoten en andere vooraanstaande Nederlandse ontwerpers van nu. De ontwerpen worden door Dutch Originals op basis van de oorspronkelijke tekeningen geproduceerd, met de hand gemaakt en met de kennis en technieken van nu.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!