Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: CDU4

Dutch Originals De Wit 3011 eetkamerstoel

De Dutch Originals 3011 eetkamerstoel is een ontwerp van de gebroeders De Wit. Zij hebben tijdens het ontwerpproces geen concessies gedaan aan zowel het comfort als de duurzaamheid.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 442 Normale prijs € 590
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Dutch Originals 3011 eetkamerstoel is een ontwerp van de gebroeders De Wit. Zij hebben tijdens het ontwerpproces geen concessies gedaan aan zowel het comfort als de duurzaamheid. Daarnaast richtte zij zich vooral op de technische perfectie. De 3011 is bovendien bekleedt in de stofsoort Manchester K04 Red. Zijn armleuningen zijn echter uitgevoerd in bakeliet. Het fraaie buisframe is immers uitgevoerd in hoogglans chroom. Ten slotte heeft hij een formaat van 57cm x 45cm x 83cm.


Design: Gebroeders De Wit

Dutch Originals De Wit 3011 eetkamerstoel samengevat:

 • Vol technische perfectie
 • Bekleding: stofsoort Manchester K04 Red
 • Armleuningen: bakeliet
 • Onderstel: glanzend chroom
 • Afmetingen: 57cm x 45cm x 83cm

 • Over Dutch Originals

  De oudste meubelfabriek van Nederland en voorloper van Dutch Originals, Gebroeders van der Stroom, heeft de exclusieve rechten verworven om enkele succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen in licentie te mogen vervaardigen. Voor designklassiekers bent u bij Dutch Originals aan het goede adres. Design meubelen ontworpen door W. H. Gispen, maar ook door zijn tijdgenoten en andere vooraanstaande Nederlandse ontwerpers van nu. De ontwerpen worden door Dutch Originals op basis van de oorspronkelijke tekeningen geproduceerd, met de hand gemaakt en met de kennis en technieken van nu.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag