Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDUO0008

Dutch Originals Gispen 412 pouf

De Dutch Originals 412 hocker is een perfecte aanvulling op de 412S fauteuil. De zitting van de hocker is voorzien van vormschuim waardoor een optimaal comfort ontstaat.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 480
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Dutch Originals Gispen 412 fauteuil. Misschien wel één van de bekendste Dutch Design ontwerpen uit de Nederlandse geschiedenis. Het originele ontwerp komt van de hand van W.H. Gispen die de fauteuil in 1934 bedacht. De fauteuil is onafgebroken meer dan veertig jaar in productie geweest. In 2011 is de 412 fauteuil een nieuw leven in geblazen door hem opnieuw in productie te nemen. De Gispen 412 fauteuil is een bijzonder elegante en bewezen tijdloos meubel. Het zitcomfort is zeer goed door zijn dikke, zachte zitting en de stevige, goed gevulde rugleuning. De 412 fauteuil kent een bijzonder fraaie stoffering waarbij aan de kleinste details is gedacht. Het frame bestaat uit één stuk en veert prettig mee door zijn gebogen ontwerp. De bakelieten armleggers maken de fauteuil helemaal af. De Dutch Originals Gispen 412 fauteuil is een echte must-have voor de Dutch Design liefhebber. Een klassieker in hart en nieren. Bekijkt u ook eens de andere opties voor de Gispen 412 fauteuil, zo is er een bijpassende hocker en zijn er tal van stofferingsmogelijkheden. Design: W.H. Gispen, 1934

Dutch Originals Gispen 412 pouf samengevat:

  • Perfect in combinatie met de 412S fauteuil
  • Zitting: Vormschuim
  • Frame: Hoogglans chroom
  • Bies is niet mogelijk
  • Afmetingen: 48 x 43,5 x 45 cm

Over Dutch Originals

De oudste meubelfabriek van Nederland en voorloper van Dutch Originals, Gebroeders van der Stroom, heeft de exclusieve rechten verworven om enkele succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen in licentie te mogen vervaardigen. Voor designklassiekers bent u bij Dutch Originals aan het goede adres. Design meubelen ontworpen door W. H. Gispen, maar ook door zijn tijdgenoten en andere vooraanstaande Nederlandse ontwerpers van nu. De ontwerpen worden door Dutch Originals op basis van de oorspronkelijke tekeningen geproduceerd, met de hand gemaakt en met de kennis en technieken van nu.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!