Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211184

Arco Close eetkamerbank

Verkocht

De Arco Close is een zeer elegante eetkamerbank. De ronde rug vormt zich om uw rug heen. Hierdoor kunt u de hele avond in een comfortabele houding natafelen. De eenvoud die de Close uitstraalt siert hem.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Close is een zeer elegante eetkamerbank. De ronde rug vormt zich om uw rug heen. Hierdoor kunt u de hele avond in een comfortabele houding natafelen. De eenvoud die de Close uitstraalt siert hem. De Arco Close biedt ruimte voor 4 personen. Uitgevoerd in stof Balder krijgt hij een zeer deftige uitstraling.

Designer: Gudmundur Ludvik

Arco Close eetkamerbank samengevat:

  • Elegante, comfortabele eetkamerbank
  • Uitvoering: Stof Balder 3-682
  • Onderstel: Eiken fineer A33 blak-p

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag