Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211164

Arco Sketch Eetkamerstoel

De Arco Sketch fauteuil is klassiek maar toch modern. De ranke kuip biedt veel zitcomfort. Deze Arco Sketch is zeer geschikt voor rond de eettafel of als lekkere lounge fauteuil in de woonkamer.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 930
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Sketch fauteuil is klassiek maar toch modern. De ranke kuip biedt veel zitcomfort. Deze Arco Sketch is zeer geschikt voor rond de eettafel of als lekkere lounge fauteuil in de woonkamer. De slede voet geeft een luchtige uitstraling en geeft een mooi contrast in combinatie met de kuip. Uitgevoerd in stof Tonica kleur 831.

Designer: Vogtherr & Prestwich

Arco Sketch Eetkamerstoel samengevat:

  • Ranke kuip met veel zitcomfort
  • Uitvoering: Stof Tonica kleur 831
  • Onderstel: RVS, sledeframe type A

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!