Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211262

Bree's New World Gaucho eetkamerstoel

De Bree’s New World Gaucho eetkamerstoel is voorzien van een origineel design en is ook een stoere eetkamerstoel. De stoel heeft een prettig zitcomfort en is voorzien van lederen bekleding, een materiaal wat in gebruik erg praktisch en handig is.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 355 Normale prijs € 449
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Bree’s New World Gaucho eetkamerstoel is voorzien van een origineel design en is ook een stoere eetkamerstoel. De stoel heeft een prettig zitcomfort en is voorzien van lederen bekleding, een materiaal wat in gebruik erg praktisch en handig is. Het leuke frame van deze stoel bestaat uit twee delen die gespiegeld op elkaar staan. Het onderste frame vormt de poten en het bovenste frame is wat lager en maakt de armleuningen van deze tafel. Dit leuke en speelse design maken deze eetkamerstoel tot wat hij is; een prachtig meubel waar u heerlijk en comfortabel op kunt zitten.

Design: Bree’s New World

Bree's New World Gaucho eetkamerstoel samengevat:

  • Eetkamerstoel
  • In leder Rancho
  • Stoelframe: poot RVS in zwart
  • Hoogte armleuning: 66,5 cm

Over Bree's New World

In 1897 is Bree’s New World gestart, toen heette het bedrijf nog ‘’Stoomtimmerfabriek De Akerboom’’. De ambachtelijke fabriek is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met zeer eigentijdse meubelen met intrigerende ontwerpen. Alle generaties van familie Van Bree hebben in deze meubelfabriek gewerkt. Kenmerkend zijn de strakke ontwerpen en topkwaliteit. De meubelen van Bree’s New World worden geleverd in Nederland en ver daarbuiten.

 
CloseClose

Uw aanvraag