Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211181

Leolux Callas Eetkamerstoel

De Leolux Callas is een eetkamerstoel met een eigenzinnig karakter. Geïnspireerd op de legendarische operazangeres Maria Callas. Door de ergonomische vormgeving geeft de Callas een perfect zitcomfort. Een bijzonder detail is de siernaad die van de zitting doorloopt tot de rug. Deze Callas is uitgevoerd in Stof Divina MD 203 met een houten onderstel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 395 Normale prijs € 830
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Callas eetkamerstoel mag zich nu al een moderne klassieker noemen. Een zeer populaire eetkamerstoel uit de Leolux collectie. De Leolux Callas is vernoemd naar de legendarische opera diva Maria Callas; immers heeft de stoel net zoals de Amerikaans-Griekse zangeres eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldig voorkomen. En dat laat een indruk achter! De vormgeving van de Leolux Callas is organisch en toch strak. Fraaie lijnen vanuit de poten volgen de rondingen van de zitkuip. De prachtige siernaden die met de hand zijn aangebracht maken het geheel af. Het zitcomfort is zeer goed en de rugleuning ondersteund op precies de goede manier. De Callas is eenvoudig te verplaatsen door zijn lichte gewicht waardoor hij veelzijdig is in gebruik. Door zijn uitgesproken en zeer herkenbare vormen zal de Callas een echte eyecatcher zijn in uw interieur.


Design: Frans Schrofer, 2015

Leolux Callas Eetkamerstoel samengevat:

  • Ergonomische vormgeving
  • Uitvoering: Stof Divina MD 203
  • Onderstel: Hout

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag