Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80210853

Montis Geraldine Eetkamerstoel

De Montis Geraldine eetkamerstoel is een uniek zitmeubel met een statig karakter die is gebaseerd op een gewatteerde winterjas. Een ultieme lounge stoel met een losse vorm. Hij zit zeer comfortabel en heeft een gezonde zit. Kenmerkend voor dit design is het gekruisde element in het frame en de ritsen op de armleuning. Kom hem zelf ervaren, hij zit heerlijk.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 710 Normale prijs € 888
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Montis Geraldine; een echte klassieker van Montis. Herkenbaar? Dat klopt! De Geraldine is een dochter ontwerp van de klassiekers Chaplin en Charly. Het verschil zit hem in de maatvoering en de lagere rugleuning. De lagere rugleuning maakt de uitstraling van de Geraldine wat meer uitnodigend en zacht ten opzichte van de hoge en statige rug van de Chaplin. Hierdoor is de Geraldine een welkome variatie die zich beter laat toepassen in de wat kleinere woonruimten. De Montis Geraldine heeft verder dezelfde kenmerken als zijn voorganger. Comfortabele zitting, een goed ondersteunende rugleuning en natuurlijk de afneembare stoffering. Ook bij de Geraldine is de stoffering voorzien van ritsen en afneembaar. Kortom; alle voordelen van de Chaplin, maar met een compacter voorkomen en daardoor in nog meer verschillende ruimten uitstekend toe te passen. Design: Gerard van den Berg, 1983

Montis Geraldine Eetkamerstoel samengevat:

  • Uitvoering: leder Rancho Antracita
  • Uitstekend zitcomfort
  • Mat chrome poten met zwarte doppen.

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag