Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80210973

Montis Jim Eetkamerstoel

De Montis Jim eetkamerstoel is een terughoudend en praktisch bedacht ontwerp dat al een tijdje meegaat. De rugleuning volgt de vorm van uw lichaam en is dus erg aangenaam. Het sledeframe van uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat deze prachtige stoel makkelijk te schuiven is.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 734
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Jim eetkamerstoel is een terughoudend en praktisch bedacht ontwerp dat al een tijdje meegaat. De rugleuning volgt de vorm van uw lichaam en is dus erg aangenaam. Het sledeframe van uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat deze prachtige stoel makkelijk te schuiven is. Een gewild object van Montis met een heldere beeldtaal. Dit meubel zorgt ervoor dat ondanks het lange zitten uw rug in een verantwoorde houding kan tafelen. Zijn zachte stofje draagt bij aan het ultieme comfort.

Designer: Gijs Papavoine

Montis Jim Eetkamerstoel samengevat:

  • Poot: Slede onderstel in mat chroom
  • Uitvoering: stof Divina Melange 2 kleur 531
  • Uitstekend zitcomfort
  • Ergonomisch gevormd

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!