Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012033

Montis Mila Eetkamerstoel

De Montis Mila eetkamerstoel is een fraaie eetkamerstoel. Hij heeft een houten onderstel en een stoffering die de stoel omslaat. Dit geeft de stoel een uniek uiterlijk. Hij heeft een actieve zit en is makkelijk te combineren met diverse interieurstijlen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 956
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Mila eetkamerstoel is een fraaie eetkamerstoel. Hij heeft een houten onderstel en een stoffering die de stoel omslaat. Dit geeft de stoel een uniek uiterlijk. Hij heeft een actieve zit en is makkelijk te combineren met diverse interieurstijlen. De deftige kleur van het leer in contrast met de frisse lichte poten maken hem een elegant meubel van klasse. Een prachtig ontwerp van Montis dat lang mee zal gaan. Een succes in ieder kantoor, kamer of ontvangstruimte.

Designer: Niels Bendtsen

Montis Mila Eetkamerstoel samengevat:

  • Poten: Eikenhout wit geolied.
  • Uitvoering: leder Highland kleur Sheriba
  • Uitstekend zitcomfort
  • Polyurethane zitting

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!