Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211271

Thonet 214 Eetkamerstoel

De Thonet 214 eetkamerstoel is een echte stijlicoon, de strakke en esthetische vormgeving maakt dat deze stoel al 150 jaar in verschillende interieurs en in koffiehuizen en barretjes te vinden is.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 638 Normale prijs € 798
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet 214 eetkamerstoel is een echte stijlicoon, de strakke en esthetische vormgeving maakt dat deze stoel al 150 jaar in verschillende interieurs en in koffiehuizen en barretjes te vinden is. Niet voor niets wordt deze stoel ook wel de Weense koffiehuisstoel genoemd. Dit model is beschikbaar met een zit element van gevlochten riet, wat prachtig oogt en tevens comfort geeft.

Design: Micheal Thonet

Thonet 214 Eetkamerstoel samengevat:

  • Moderne eetkamerstoel van Thonet
  • Materiaal: Beukenhout
  • In lak: TP29 zwart
  • Hoogte: 78 cm

Over Thonet

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag