Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211268

Thonet S64PV Eetkamerstoel

De Thonet S64PV eetkamerstoel is een ontwerp van Marcel Breuer uit 1930 en heeft een elegant en tijdloos karakter. Deze eetkamerstoel heeft door het buizenframe een prettige vering en is voorzien van armleuningen voor extra comfort en ondersteuning.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 1.248 Normale prijs € 1.560
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet S64PV eetkamerstoel is een ontwerp van Marcel Breuer uit 1930 en heeft een elegant en tijdloos karakter. Deze eetkamerstoel heeft door het buizenframe een prettige vering en is voorzien van armleuningen voor extra comfort en ondersteuning. De stoel behoord tot de 'Pure Materials' collectie en behoord tot de meest bekende en meest geproduceerde klassiekers en is beschikbaar in okerbruin nubuckleder met armleggers van geolied walnotenhout. Door het prachtige design zal deze mooie stoel zich gemakkelijk inpassen binnen diverse interieurs.

Design: Marcel Breuer

Thonet S64PV Eetkamerstoel samengevat:

  • Klassieke eetkamerstoel van Thonet
  • Leder: Okerbruin nubuckleder 5
  • Frame: zwart chroom
  • Armleggers: walnotenhout in olie

Over Thonet

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag