Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80200584

Metaform K1 eetkamertafel

De Metaform K1 salontafel heeft een strakke uitstraling, maar oogt ook licht door de kleur en de stoere strakke poten die eronder staan. De salontafel is een typisch een ontwerp van Metaform, strak vormgegeven en met een mooie combinatie van verschillende materialen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 2.026 Normale prijs € 2.895
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Metaform K1 salontafel heeft een strakke uitstraling, maar oogt ook licht door de kleur en de stoere strakke poten die eronder staan. De salontafel is een typisch een ontwerp van Metaform, strak vormgegeven en met een mooie combinatie van verschillende materialen. Het tafelblad is bijvoorbeeld gemaakt van keramiek wat het ontwerp goed tot zijn recht laat komen. Bovendien is het aardewerk een mooi natuurlijk materiaal wat ook erg praktisch is in gebruik. Het metaal waarvan de poten zijn gemaakt draagt bij aan het mooie verfijnde design van deze salontafel.

Design: Metaform

Metaform K1 eetkamertafel samengevat:

  • Salontafel met glazen blad
  • Onderstel: metaal in lak Kera - wit
  • Blad: keramiek wit 905
  • Afmeting: 140 x 65 x 30 cm

Over Metaform

Sinds 1964 ontwikkelt en produceert Metaform eigentijdse bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Metaform is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn strakke en moderne vormgeving. Karakteristiek is de flexibiliteit in het op maat maken van bijna alle meubelen. Voor de tafelbladen gebruikt Metaform veel verschillende materialen waaronder glas, keramiek, HPL, hout en natuursteen.

 
CloseClose

Uw aanvraag