Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80200855

Thonet S1092 Eetkamertafel

De Thonet S1092 eetkamertafel is een dynamische tafel, waarbij gebruik gemaakt wordt van een mooie materiaalmix. Het onderstel is gemaakt van gebogen vlakstaal met een uitstraling van zwart gietstaal. Het tafelblad is aan de kopse kanten voorzien van afgeschuinde en afgeronde hoeken, wat het geheel een vriendelijke en speelse uitstraling geeft.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 4.052 Normale prijs € 5.065
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet S1092 eetkamertafel is een dynamische tafel, waarbij gebruik gemaakt wordt van een mooie materiaalmix. Het onderstel is gemaakt van gebogen vlakstaal met een uitstraling van zwart gietstaal. Het tafelblad is aan de kopse kanten voorzien van afgeschuinde en afgeronde hoeken, wat het geheel een vriendelijke en speelse uitstraling geeft. Evenzeer heeft de tafel, ondanks de robuuste materialen, toch een ontwerp en een vormgeving die ervoor zorgt dat de tafel heel licht en open overkomt. Dit meubel is komt goed tot zijn recht binnen verschillende woonstijlen en binnen diverse interieurs ook is deze tafel goed te combineren met de bijpassende S1094 eetkamerbank .

Designer: Randolf Schott

Thonet S1092 Eetkamertafel samengevat:

  • Mooie robuuste en degelijke eetkamertafel
  • Tafelblad: massief eikenhout in blanke olie
  • Onderstel: staal in zwarte ral 9005 lak
  • Afmeting: 250 x 100 cm

Over Thonet

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag