Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LEVI0001

Évidence Boavista bank

De Évidence Boavista bank. Een prachtig tijdloos ontwerp, een perfecte combinatie van compact ontwerp en aangenaam zitcomfort.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.175
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Évidence Boavista bank. Een prachtig tijdloos ontwerp, afkomstig uit de fabriek van Leolux. De Évidence bank is al geruime tijd onverminderd populair. Het is een perfecte combinatie van een compact en modern ontwerp met een aangenaam stevig zitcomfort. De Boavista heeft een meeverende rugleuning en een prettige zithoogte.

De Boavista wordt veel toegepast in de kleinere woonruimte; met zijn compacte maten maar grootse design voorkomen is het een van de weinige opties met deze maten. Opvallend aan het tijdloze ontwerp is hoe de stoffering van de armleuningen als een envelop lijkt dichtgevouwen te zijn. Aan alle details is gedacht. Geen opsmuk, wel elegantie en absolute topkwaliteit. Dat is waar de Boavista voor staat.

Design: Axel Enthoven

Évidence Boavista bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank
  • Keuze uit een hoge of een lage rugleuning
  • Extra comfortoptie: zithoogte +2 cm
  • Ook verkrijgbaar als fauteuil
  • Vanaf prijs gebaseerd op 2-zits bank met lage rug in goedkoopste stofklasse

Over Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

 
CloseClose

Uw aanvraag