Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012360

Évidence Boavista fauteuil

De Évidence Boavista fauteuil is een heerlijk meubel met een ongekend comfort. De prachtige lichte uitvoering laat het design fraai tot zijn recht komen en geeft uw interieur een prachtige allure mee.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 1.135 Normale prijs € 1.895
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Évidence Boavista fauteuil is een heerlijk meubel met een ongekend comfort. De prachtige lichte uitvoering laat het design fraai tot zijn recht komen en geeft uw interieur een prachtige allure mee. Deze fauteuil is voorzien van een hoge rug, waardoor u heerlijk wordt ondersteund door dit meubel wat u veel ontspanning zal geven.

Design: Axel Enthoven

Évidence Boavista fauteuil samengevat:

  • Design fauteuil met veel comfort
  • Beschikbaar met hoge rug
  • Uitvoering in: Bolster 90 stof

Over Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

 
CloseClose

Uw aanvraag