Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002771

Evidence Brisa 3-zits bank

De Évidence Brisa 3-zits bank maakt deel uit van een luxueuze serie. Haar elegante lijnen en slanke proporties zijn bovendien kenmerkend voor ontwerpen van designer Frans Schrofer.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.645
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Évidence Brisa 3-zits bank maakt deel uit van een luxueuze serie. Haar elegante lijnen en slanke proporties zijn bovendien kenmerkend voor ontwerpen van designer Frans Schrofer. De bekleding is uitgevoerd in de ledersoort Wapiti 330 Goura, met garen in ton sur ton. Deze diepe donkerblauwe kleur laat de Brisa immers extra stijlvol en modern ogen. Ze wordt gedragen door gedetailleerde aluminium pootjes. Ten slotte heeft hij een formaat van 211cm x 92cm x 85cm.


Design: Frans Schrofer

Evidence Brisa 3-zits bank samengevat:

  • Luxueus, stijlvol en modern
  • Bekleding: ledersoort Wapiti 330 Goura
  • Poten: aluminium
  • Afmetingen: 211cm x 92cm x 85cm
  • Bestaande uit 2x90 element

Over Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

 
CloseClose

Uw aanvraag