Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002767

Evidence Catalpa 3-zits bank

De Évidence Catalpa 3-zits bank bezit zowel eenvoudige als ongecompliceerde lijnen. Daarnaast heeft hij een stevige, actieve zit, waarmee u kunt genieten van de optimale ondersteuning.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 2.057 Normale prijs € 3.165
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Évidence Catalpa 3-zits bank vindt zijn plek in vele interieurstijlen. Dit heeft hij namelijk te danken aan zijn eenvoudige, ongecompliceerde lijnen. Daarnaast heeft de Catalpa een stevige, actieve zit. Deze vormt zich geheel naar uw lichaam voor de optimale ondersteuning. De Catalpa is bekleedt in de ledersoort Wapiti 400 Toerako. Hij heeft ten slotte een formaat van 211cm x 86cm x 81cm.

Design: Hugo de Ruiter

Evidence Catalpa 3-zits bank samengevat:

 • Lage rug
 • Uitvoering: ledersoort Wapiti 400 Toerako
 • Afmetingen: 211cm x 86cm x 81cm
 • Inclusief bijpassende kussen

 • Over Évidence

  Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag