Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002513

Évidence Paian 3-zits bank

De Évidence Paian 3-zits bank is een heruitgave van een van de designklassiekers van het welbekende Leolux. Paian is geschikt voor iedere grote of kleine gebruiker. De zitdiepte kunt u namelijk verstellen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.625
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Évidence Paian 3-zits bank is een heruitgave van een van de designklassiekers van het welbekende Leolux. Kenmerkend is zijn elegante design. Een combinatie van zowel recht als gebogen lijnen in een compact jasje. Paian is geschikt voor iedere grote of kleine gebruiker. De zitdiepte is te variëren, doordat hij standaard is uitgevoerd met verschuifbare zitting. Paian heeft immers 4 zitdieptes waaruit u kunt kiezen: standaard, +2,5cm, +5cm en +7,5cm. De handgreep zit bevestigd onder de zitting, waardoor u deze eenvoudig kunt verstellen. Paian is bekleed in de ledersoort Wapiti 129 Triel. Het trompetvormige onderstel is uitgevoerd in gepolijst aluminium. Daarnaast heeft hij met 194cm x 91cm een mooi formaat.


Design: Hugo de Ruiter

Évidence Paian 3-zits bank samengevat:

  • Verstelbare zitting
  • 3-zits bank
  • Uitvoering: ledersoort Wapiti 129 Triel
  • Onderstel: gepolijst aluminium
  • Afmetingen: 194cm x 91cm

Over Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

 
CloseClose

Uw aanvraag