Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LEVI0005

Évidence Paian fauteuil

De Évidence Paian fauteuil, strak design met een uitstekend comfort. Combineer deze Paian fauteuil met de Paian bank voor een complete set, of plaats hem los.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.795
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Évidence Paian fauteuil is een bekend en bewezen design. Tijdloos, elegant en zonder opsmuk. Een zeer comfortabele fauteuil zonder dat hij teveel ruimte inneemt. Ideaal voor de kleinere woonruimte. Bij de Évidence Paiain fauteuil kunt u kiezen voor een extra stevige zit door te kiezen voor kussens met de vulling ‘firm’. Tevens kunt u kiezen voor pootjes in verschillende hoogten om het zitcomfort verder te perfectioneren. Personaliseer uw Paian fauteuil verder door te kiezen uit verschillende kleuren Alcantara stof of leder Wapiti.

Évidence Paian fauteuil samengevat:

  • Évidence Paian fauteuil
  • Comfortoptie: kussens met vulling ‘fim’
  • Poten in aluminium en optioneel in eiken
  • Extra comfortoptie: zithoogte +2 cm
  • Vanaf prijs gebaseerd op fauteuil in goedkoopste stofklasse

Over Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

 
CloseClose

Uw aanvraag