Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LEYY0003

Eyye Cella bank

De Eyye Cella is een bank van eindeloze mogelijkheden. De modulaire elementen kennen geen begin of einde, wat elke opstelling mogelijk maakt.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.349
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Het uitgangspunt voor de Cella was een modulaire bank die architectonisch en veelzijdig is. De mogelijke opstellingen die u kunt maken met de verschillende modules zijn eindeloos. Van klein en compact tot groots en royaal. De modules zijn eenvoudig van elkaar los te koppelen en opnieuw vast te maken. De bank lijkt boven de grond te zweven door slimme plaating van de poten. Oog oogt de bank ruimtelijk en luchtig omdat de rugleuning niet over de volle breedte doorloopt. De Cella wordt extra dynamisch door de losse extra armlegger.


Design: Studio Tom Dissel

Eyye Cella bank samengevat:

  • Cella bank, verkrijgbaar als vaste 2,5-zits, 3-zits en 4-zits bank.
  • Beschikbare losse modules: 2-zits 1 arm, 2,5-zits 1 arm, 3-zits 1 arm, 4-zits 1 arm, 5-zits 1 arm, element met pouf, schakelelement met pouf, hoekelement en losse pouf.
  • Bijpassende rugkussens, sierkussens en armsteun.
  • Verborgen poten voor zwevend effect
  • Zithoogte: 43cm, zitdiepte inclusief rugkussen: 55cm.

Over Eyye

De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend? Eyye springt handig op deze vraag in door middel van innovatieve meubels met een eigentijdse uitstraling. Mooi, modulair, betaalbaar en multifunctioneel. Verander gemakkelijk uw interieur wanneer u dat wilt met een schitterend assortiment van modulaire, multifunctionele meubels en woonaccessoires.

 
CloseClose

Uw aanvraag