Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LEYY0002

Eyye Dura hoekbank

De Dura hoekbank is een zeer comfortabele en compacte bank. Verkrijgbaar met chaise longue of dormeuse, met bijpassende pouf.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.048
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Dura hoekbank van Eyye is een fraaie en comfortabele bank. Personaliseer uw Dura hoekbank geheel naar eigen wens door de ruimte keuze aan stoffen en poot uitvoeringen. Dura betekent ‘stoer’ op zijn Catalaans, en dat is deze bank zeker. De rondingen aan de binnenkant van de arm- en rugleuning zorgen voor een zachte en comfortabele zit. De ronde vormen in combinatie met de doordachte lijnen en details maken deze bank een echte eye catcher. De poten staan iets naar binnen geplaats waardoor de Dura lijkt te zweven, hetgeen een mooi ruimtelijk effect oplevert.


Design: Studio Tom Dissel

Eyye Dura hoekbank samengevat:

  • Dura hoekbank, leverbaar als 2,5-zits met 1 arm, 3-zits met 1 arm, 4-zits met 1 arm in combinatie met een chaise longue of dormeuse. Ook is er een bijpassende pouf in 2 maten.
  • Ruime keuze in verschillende stoffen. Niet in leder beschikbaar.
  • Poten in aluminium. Optioneel in Onyx, Dark of Coal.
  • Zithoogte: 44cm, zitdiepte: 55cm. Zitdiepte chaise longue: 69cm.

Over Eyye

De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend? Eyye springt handig op deze vraag in door middel van innovatieve meubels met een eigentijdse uitstraling. Mooi, modulair, betaalbaar en multifunctioneel. Verander gemakkelijk uw interieur wanneer u dat wilt met een schitterend assortiment van modulaire, multifunctionele meubels en woonaccessoires.

 
CloseClose

Uw aanvraag