Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LEYY0004

Eyye Puuro draaifauteuil

De Puuro draaifauteuil wordt gegarandeerd de lievelingsplek in huis. Uitstekend zitcomfort en optioneel met kantelmechanisme voor de beste relaxstand.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.869
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Puuro draaifauteuil is wat je noemt een klassieke oorfauteuil maar met de uitstraling van nu. Door de aandacht die is besteed aan de ergonomie beschikt de Puuro over een uitstekend zitcomfort. De organische vormen bieden een gevoel van geborgenheid. De buitenste schaal van de fauteuil zorgt voor een mooie belijning van het rug- en zitkussen. Optioneel kunt u de Puuro laten uitvoeren met een kantelmechanisme, waardoor u in een handomdraai in de gewenste relaxstand zit. De bijpassende pouf maakt uw ontspannen ervaring compleet. De Puuro is naar eigen wens uit te voeren in vele stof- en ledersoorten. U kunt zelfs voor een duo-stoffering kiezen van verschillende stoffen, of een combinatie van stof en leer in de gewenste kleuren.


Design: Studio Foorumi

Eyye Puuro draaifauteuil samengevat:

  • Puuro draaifauteuil, optioneel met kantelmechanisme
  • Bijpassende pouf apart verkrijgbaar
  • Stoffering: stof- en ledersoorten, ook mogelijk in duo-stoffering
  • Draaivoet in aluminium, optioneel in Onyx, Dark of Coal.
  • Zithoogte: 42cm, zitdiepte 52cm

Over Eyye

De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend? Eyye springt handig op deze vraag in door middel van innovatieve meubels met een eigentijdse uitstraling. Mooi, modulair, betaalbaar en multifunctioneel. Verander gemakkelijk uw interieur wanneer u dat wilt met een schitterend assortiment van modulaire, multifunctionele meubels en woonaccessoires.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!