Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80011609

Leolux Fiji fauteuil

De bekleding van de Leolux Fiji fauteuil is het eerste dat in het oog springt. De sierlijke stiknaden en het lijnenpatroon in de rug en op de zijkanten benadrukken de vormgeving van het design. Zoals we gewend zijn van Leolux is het comfort ook zeer hoog, de armleuningen zijn zo ontworpen dat de armen in de meest ontspannen houding ondersteund worden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 1.295 Normale prijs € 2.160
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De bekleding van de Leolux Fiji fauteuil is het eerste dat in het oog springt. De sierlijke stiknaden en het lijnenpatroon in de rug en op de zijkanten benadrukken de vormgeving van het design. Zoals we gewend zijn van Leolux is het comfort ook zeer hoog, de armleuningen zijn zo ontworpen dat de armen in de meest ontspannen houding ondersteund worden. Beschikbaar in de uitvoering van Leder, kleur Bimardo Citron. Onderstel van eikenhout, gebeitst in Pine Grey mat.

Designer: Cuno Frommherz

Leolux Fiji fauteuil samengevat:

  • Zitting en rug: koudschuim met nosagvering
  • Uitvoering: leder, kleur Bimardo Citron
  • Onderstel: eikenhout gebeitst, Pine Grey mat

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag