Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80011787

Leolux Pallone fauteuil

Verkocht

Deze Leolux Pallone relaxfauteil is het icoon van Leolux. Twintig jaar later is het ontwerp nog steeds humoristisch en lijkt uit de toekomst te komen. Oorspronkelijk is deze fauteuil ontworpen voor ‘het huis van de toekomst’. De Leolux Pallone is fraai afgewerkt en heeft een comfortabele zit. Beschikbaar in uitvoering Baby Elephant.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Deze Leolux Pallone relaxfauteil is het icoon van Leolux. Twintig jaar later is het ontwerp nog steeds humoristisch en lijkt uit de toekomst te komen. Oorspronkelijk is deze fauteuil ontworpen voor ‘het huis van de toekomst’. De Leolux Pallone is fraai afgewerkt en heeft een comfortabele zit. Beschikbaar in uitvoering Baby Elephant. De zit in het midden is van leder, kleur Senso Dawn. De buitenkant van de zitting is leder, kleur Senso Castor en de rug is ook van leder, kleur Senso Polar.

Designer: Roy de Scheemaker

Leolux Pallone fauteuil samengevat:

  • Zitting van plaatmateriaal, rug gelamineerd beukenhout
  • Uitvoering: Baby Elephant
  • Vering: elastische singel
  • Poten: chroom met zwarte kunststof voetjes

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag