Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012253

Thonet 808 Fauteuil

De Thonet 808 fauteuil met hocker is heeft een schitterend design en oogt als een prachtige moderne herinterpretatie van een klassieke oor fauteuil. Er wordt gespeeld met het gevoel van geborgenheid doordat sommige onderdelen meer naar binnen zijn gevouwen. En toch heeft deze fauteuil een open en daarmee uitnodigend karakter. Lees meer

Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 5.449 Normale prijs € 7.785
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet 808 fauteuil met hocker is heeft een schitterend design en oogt als een prachtige moderne herinterpretatie van een klassieke oor fauteuil. Er wordt gespeeld met het gevoel van geborgenheid doordat sommige onderdelen meer naar binnen zijn gevouwen. En toch heeft deze fauteuil een open en daarmee uitnodigend karakter. De comfortabele kussens en de zit positie die traploos kan worden versteld, maken dat u in deze fauteuil heerlijk kunt omspannen. Deze draaifauteuil is voorzien van nappaleer aan de binnenzijde en de schaal van dit meubel is gestoffeerd.

Designer: Formstelle
 

Thonet 808 Fauteuil samengevat:

  • Moderne oor fauteuil
  • Prijs inclusief bijpassende hocker
  • Met draaibaar onderstel
  • Leer: nappaleder TL622 Nero
  • Stof: Soul 165 black
  • Frame: RVS


Over Thonet
 

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

.

 
CloseClose

Uw aanvraag