Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012250

Thonet S411 Fauteuil

De Thonet S411 fauteuil werd in 1932 geïntroduceerd en met het tijdloze model is deze fauteuil nog steeds erg gewild. Het prachtige buizenframe maakt dit meubel nog steeds tot een gewild object.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 2.728 Normale prijs € 3.410
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet S411 fauteuil werd in 1932 geïntroduceerd en met het tijdloze model is deze fauteuil nog steeds erg gewild. Het prachtige buizenframe maakt dit meubel nog steeds tot een gewild object. Door de buizen slede is dit meubel ook nog eens makkelijk te verplaatsen en niet zwaar, door dit frame heeft deze fauteuil een prettige vering. Beschikbaar met binnen vering, wat ertoe bijdraagt dat deze fauteuil heerlijk ontspannen zit.

Designer: Thonet Design team
 

Thonet S411 Fauteuil samengevat:

  • Klassieke slede fauteuil van Thonet
  • Stof: Facets 001 zwart wit  
  • Slede onderstel: staal in zwarte  TS9005 lak
  • Armleggers: zwart kunststof


Over Thonet

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag