Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LGEA0001

Gealux Artemis relaxfauteuil

De Gealux Artemis is een fauteuil om heerlijk in te ontspannen. De rug en voetsteun van deze relaxfauteuil kunnen afzonderlijk van elkaar versteld worden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.070
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gealux Artemis is een fauteuil om heerlijk in te ontspannen. De rug en voetsteun van deze relaxfauteuil kunnen afzonderlijk van elkaar versteld worden. De rug is standaard voorzien van een topswing waardoor het hoofdgedeelte naar voor en achteren versteld kan worden, voor een optimale ondersteuning van het hoofd. De verstelling gebeurt met een gasveer of elektrisch met twee motoren. De fauteuil heeft handbediening of tiptoetsen in de armleuning. Fauteuil Gealux Artemis is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: Small, Medium en Large.

Designer: Gealux

Gealux Artemis relaxfauteuil samengevat:

  • Leverbaar in stof en leer
  • Verkrijgbaar in Small, Medium of Large uitvoering
  • Verkrijgbaar met verschillende draaivoeten

Over Gealux

Gealux is opgericht in 1989 en is een 100% Nederlands bedrijf. Gealux is gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen waarvan u jarenlang zitplezier heeft. De productie vindt plaats in de eigen fabriek te Culemborg. Veel meubelen kunnen ‘custom-made’ worden geleverd, geheel naar eigen wens. Veel meubelen zijn voorzien van motorische delen die de zithouding aanpassen of helpen bij het opstaan. Gealux is vooruitstrevend en innovatief met designs van de hoogste kwaliteit.

 
CloseClose

Uw aanvraag