Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LGEA0009

Gealux Volo Oscar draaifauteuil

De Gealux Volo Oscar is een comfortabele draaifauteuil met een bescheiden formaat. De rugleuning is traploos verstelbaar door middel van een gasveer waarmee de optimale ‘relaxpositie’ kan worden bereikt.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.553
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gealux Volo Oscar is een comfortabele draaifauteuil met een bescheiden formaat. De rugleuning is traploos verstelbaar door middel van een gasveer waarmee de optimale ‘relaxpositie’ kan worden bereikt. Ook heeft dit meubel standaard een topswing-neksteunverstelling. Voor de bekleding van deze Gealux fauteuil heeft u keuze uit stof en leer en ook wat betreft onderstel zijn er verschillende opties. De Gealux Volo Oscar staat voor comfort, van actief zitten tot optimaal ontspannen.

Gealux Volo Oscar draaifauteuil samengevat:

  • Leverbaar in stof of leer
  • Leverbaar met verschillende draaivoeten
  • Verstelbare rug

Over Gealux

Gealux is opgericht in 1989 en is een 100% Nederlands bedrijf. Gealux is gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen waarvan u jarenlang zitplezier heeft. De productie vindt plaats in de eigen fabriek te Culemborg. Veel meubelen kunnen ‘custom-made’ worden geleverd, geheel naar eigen wens. Veel meubelen zijn voorzien van motorische delen die de zithouding aanpassen of helpen bij het opstaan. Gealux is vooruitstrevend en innovatief met designs van de hoogste kwaliteit.

 
CloseClose

Uw aanvraag